Aanmeldprocedure 

Vanwege de grote belangstelling voor onze school, maken wij gebruik van een aanmeldprocedure voor kinderen die geboren zijn in 2023 of later. Voor kinderen die geboren zijn in 2021 en 2022 is nog ruimte. We adviseren om je kind tijdig aan te melden.

  1. We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek! We vertellen je meer over de school en laten de school zien tijdens de rondleiding.

  2. Jullie denken na of de school past bij jullie wensen en verwachtingen. Zijn jullie enthousiast? Dan kunnen jullie het aanmeldformulier invullen en inleveren op school.

  3. Je krijgt een mail ter bevestiging en hierna start de volgende procedure:

De leerlingen worden in 3 categorieën ingedeeld:

  • Categorie A: Een aangemelde leerling die een broer of zus heeft die les krijgt op de Wilhelminaschool;

  • Categorie B: Een aangemelde leerling die in de nabije omgeving van de school woont (De straten die vallen binnen het aangegeven kader op de plattegrond, zie hieronder);

  • Categorie C: Alle aangemelde leerlingen die buiten het aangegeven kader op de plattegrond vallen en niet onder categorie A of B vallen. 

Primair worden de aangemelde kinderen uit groep A ingeschreven, vervolgens de kinderen uit categorie B en daarna uit categorie C. Binnen een categorie geldt dat het moment van aanmelding bepalend is of een leerling wordt ingeschreven (een leerling die eerder is aangemeld, gaat voor een leerling die later is aangemeld).Vanaf een aantal van 28 leerlingen per leerjaar nemen wij geen zij-instromende leerlingen aan.

      4. Zodra wij met zekerheid kunnen zeggen of er een plekje is voor jouw zoon / dochter, nemen we contact op.                We zorgen ervoor dat je dit ruim van tevoren hoort zodat je weet waar je aan toe bent.